blodtrycksfall och örsprång!!!!

Måste berätta om min tisdag.
Har haft ont i halsen och hostat i 5 dagar nu. Äter hostmedicin jag hittade i kylen. Vägrar gå till läkaren förrän jag är riktigt sjuk med feber osv.
Hur som helst. Vaknade med värkande hals som vanligt. Drog i mig en slurk hostmedicin och åkte till jobbet. Gick omkring som i en dimma hela förmiddagen. Gick ut på gården (i solen) för att få lite luft. Då höll jag på att svimma. Fick blodtrycksfall - likblek i ansiktet, en våg av eld drog igenom kroppen nerifrån och upp och ner igen. Alldeles darrig i hela kroppen. Kunde knappt gå upp för trapporna.
Tog mig i alla fall in i vilorummet och däckade där. Gulliga kollegor hämtade kuddar och baxade upp mina ben så att huvudet skulle hamna lägre än fötterna. Låg där helt utslagen i 40 minuter. Orkade inte ens fundera på att resa mig upp. Sen klarnade huvudet lite och jag reste mig upp. Fortfarande väldigt darrig i benen. Gick ut på gården för att få luft och höll på att svimma i värmen. Fick stappla in igen.
Efter en stund slutade benen darra men då började nästa problem. Fick sprängande värk i ena örat. Som om jag hade öroninflammation, men jag är inte ens förkyld. Bara ont i halsen. Gjorde fruktansvärt ont. Kluckade i hela huvudet när jag gick. Kunde inte ens svälja vatten utan att det gjorde ont i örat. Hängde förmodligen ihop med blodtrycksfallet på något vis. Inte vet jag, jag är inte sjukvårdsutbildad.

Körde hem så fort jag piggnat till tillräckligt för att våga sätta mig bakom ratten.
Drog i mig 2 ipren och la mitt värkande öra på en sval kudde i soffan med altandörren öppen, för att få lite frisk luft. Stensomnade och vaknade ett par timmar senare när Ulf kom hem.
Då hade värken släppt fast det lät som om jag hade en torktumlare som malde i örat hela kvällen.

Vaknade idag som vanligt igen. Ingen värk, torktumlaren avstängd, inga darriga ben men fortfarande ont i halsen och hosta.
Fattar ingenting. Någon som upplevt något liknande?

Kramar Cathe

Kommentarer
Postat av: Jeanette Sarenhag

Hej du tur att du mår bättre idag,,,ja jag har aldrig haft nått liknande någon gång hoppas jag slipper nu får du krya på dig

kramar

Jeanette

2009-06-24 @ 12:43:07
Postat av: Cathe

Tack. Mår mycket bättre idag. Förstår ingenting.

Kram

2009-06-24 @ 14:29:09
URL: http://lyxforalla.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej Guumman

Bra att du mår bättre idag, men du bör gå och kolla halsen.Aldrig varit med om. Kan det ha med flygningen att göra ihop med halsont och lite svullnad i hörselgångarna??

Hoppas du mår bättre till helgen nu när Heidi ska komma.

Kram

2009-06-24 @ 17:28:11
Postat av: Evy

Nää allt det där på en gång känner jag inte igen... däremot det där med darrig o snurrig händer ju när man har migrän... hoppas du frisknar till snart (fast det verkar du redn ha gjort..)

2009-06-24 @ 22:23:08
URL: http://restanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0