Lördag i Stockholm

Ännu en dag i Stockholm. Vi började dan med en ganska trist frukost. Inga ägg & bacon... Bara kalla kokta ägg. Inte gott. Vi drog i alla fall ut på Drottninggatan vid 10-tiden. En kvart senare hade vi var sin påse. Shopping idag verkar det som. Toppar, blus, linnen en kjol, lite smått å gott på body shop osv osv. Sen blev klockan 11 och vi träffade Heidi och Julia. En kompis som bor här uppe och hennes dotter.
Vi drog ner till Old Town och strosade runt en stund. Innan vi blev torra i strupen. Alltså en flaska vin med lite pasta till.
Sådärja, redo för shopping igen.
Sprang runt en timme till kanske innan det var dags för nästa pitstop. Kaffe & konjak, Baileys, 2 stora stark.

Sen drog vi oss upp till hotellet för lite ombyte och wiskey. Det gick ju smidigt.
Sen var det nya äventyr. Håll i er nu. Vi åkte T Å G.... ut till Stuvsta där Heidi bor. Gick ganska bra faktiskt. Vi hade ju en reisleiter med oss. Nu passar vi på att blogga lite medans hon grillar entrecote och fixar sallad. Ingen dålig service tycker jag.
Vi planerar att basta och chilla lite här ikväll innan vi skall ta TÅGET tillbaka till hotellet ikväll. Utan reiseleiter. Får se hur det går. Kanske hamnar i Södertälje - eller Norrtälje - vem vet. Om vi inte går av i tid kanske vi hamnar i Berlin. Å passen som är kvar hemma!!!

Fortfarande inga bilder, sorry. Men den som väntar på nåt gott, får vänta.............

Kramar från Cathe och Jessica.

Kommentarer
Postat av: Evy

Låter perfekt! Vill oxå... Man måste ju inte åka utomlands för att ha såna där shopping-medölstopp-dagar... Fast ni missade jordens handbollsfinal mellan Alingsås o Guif då?

2009-05-10 @ 10:29:18
URL: http://restanten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0