London It is...o sommarstaden Brighton..o framförallt Pet Shop Boys! 18-22 juli

...även jag blev sugen när jag såg bilder o annat, bl.a på Sofias o Ninas Facebook. Jag har ju slängt ut lite trevare men inte fått napp, men är det så att nån vill haka på hela eller delar av min tripp så ser den ut som nedan. Det är mycket möjligt att www.ryanair.com kommer med billiga erbjudanden för resor i juli längre fram, ca 2 mån innan e.d...men jag ville ha bitarna på plats...

Here we go:

Sö 18 juli: Landvetter-Heathrow 8:00, bokade med SAS 692:- enkel.

Buss eller tåg till Brighton www.nationalexpress.com t.ex 23,5 pund enkel, får kollas närmare

2 nätter på UMI Hotel Brighton 641:-/natt enkelrum inkl. frukost. Nära arenan, shoppingmall o centrum o stranden o piren. Förresten vill slå ett slag för att om ni orkar gå in via www.sponsorhuset.se/karrahf o går till www.hotels.se www.resfeber.se e.d, så får Kärra HF en slant oxå...


Foto av UMI Brighton, Brighton

Må 19 juli

Yessss!!! Äntligen ska jag få se dom : Pet Shop Boys!
Dom har ju verkligen en låtskatt att ösa ur med höjdare som
Rent, som nog är en av tidernas bästa låtar.....
http://www.youtube.com/watch?v=YYm89I68nAs

och den kanske mest kända
It´s a sin
http://www.youtube.com/watch?v=y7I5UaB7mx4

Ååå kolla- inte visste jag att dom skrivit en låt för mig oxå!!??
Vad den heter?
Shopping!!!!


Sittplats, 44,5 pund inkl. biljettskick (onödigt, men det fanns ingen e-ticket option).
Bokat via www.livenation.co.uk som hade bäst priser. På www.brightoncentre.co.uk spelar dem, tvärs över gatan från hotellet alltså...:-).

http://www.visitbrighton.com/site/shopping/churchill-square får en påhälsning av mig under mina 2 dagar här då, även det tvärs över gatan...

20-22 juli London
där har jag inte bokat nåt än, men har allvarliga funderingar på att testa ett vandrahem centralt beläget nära Regent o Oxford Street, i female dorm.
http://www.hostels.com/maps/YHA-London-Oxford-Street/6996

YHA London Oxford Street

Hemresan bokade jag med www.ryanair.com, 18:45, ca 950 SEK.

Så, om det är nån Go Gumma eller annan som vill hänga på nånstans så....

Påskkram Evy

London

Har ikväll tittat på bilder från London där Sofia och Maria befinner sig just nu. Nu får vi börja planera för nästa resa.
KRAM HELENELev livets glada dagar...

I posten igår låg COOPs tidning Mer Smak.
 La mig på sängen och började läsa, och såg att det handlade om oss.

Par i medelåldern har ofta guldläge i sin hushållsekonomi. 
Gruppen har till och med blivit ett ekonomiskt begrepp, DINK

DINK betyder dual income, no kids (dubbel inkomst, inga barn)
och beskriver par som har avlönat arbete och inga, eller utflugna,barn.

Det är ju sant eller?
Framförallt får man en bättre matekonomi, nu häller jag ut mjölk.
Måste lära mig att handla mindre. 

hELENE


MAX - CLAES ERIKSSON

                               
                                 


Igår var mamma och jag på Lorensbergsteater och tittade på premiären av ovanstående. Sjukt kul. Skrattade så mascaran rann i hela ansiktet. Denne man är helt otrolig. Helt fantastiska monologer och bra musik. Klart sevärt om ni frågar mig.

Innan teatern var vi på Ljunggrens på Avenyn och åt en kanongod räkmacka å kaffe.
Hade en jättetrevlig kväll.

Har ni lite tid och pengar över så gå och se denna föreställning i vår.

Ett tips från Cathe.
Kramar

Presentbiljett från ticnet

Någon som har en presentbiljett på ticnet hemma som ni har svårt att kunna utnyttja?

Det hade jag. Det blir svårare och svårare att kunna utnyttja presentbiljetterna när man bokar via ticnet. Oftast måste man betala biljetterna direkt vid bokning via internet. Och då finns det ingen möjlighet att använda de. Inte som på SF där man kan kryssa i att man har presentkort.

Även vid bokning av biljetter som man betalar när man hämtar ut de är det svårt att använda presentbiljetten. För det första är det bara ATG-ombud som tar emot de. De fungerar inte om man skall hämta biljetterna i någon biljettkassa på en teater eller t ex på Liseberg, om man skall på Rondo.

Detta hände mig nu. Jag bokade biljetter till Robert Gustavsson på Rondo i höst. Hade presentbiljetter på 900 kr och tyckte det var perfekt att använda de nu då biljetterna kostade 1010 kr. Men som sagt, det var inte så lätt.
Jag valde först att hämta ut och betala biljetterna i Lisebergs biljettkassa. Men de tar inte presentbiljetterna.
Då blev jag förbannad och gick in på ticnets hemsida för att hitta en mailadress så jag kunde skriva och klaga... Efter lite runtklickande hamnade jag på en FAQ-sida där någon frågat om presentbiljetter. Å se där blev det bingo.

Där står det klart och tydligt att om man väljer TicketFast biljetter som man skall betala direkt vid bokning och också skriva ut själv kan man använda presentbiljetterna.

Det går till så att om man köpt TicketFast biljetter så kan man skicka in sina presentbiljetter tillsammans med bokningsnr, bankkontot man betalat biljetterna ifrån och personuppgifter, och gör detta senast en vecka efter bokning så sätter de in pengarna på presentbiljetterna på ditt konto.

Sagt och gjort. Jag gick in och bokade nya biljetter och valde TicketFast. Betalade de över internet och skrev ut mina biljetter.
Sen tog jag kopior på bokningsbekräftelsen och biljetterna. Skrev ett brev med bankuppgifter mm skrev ut och la alltihop i ett kuvert och skickade det till Ticnet i Tranås. Jag kröp t o m till korset och avslutade brevet med att tacka för att denna tjänst fanns. Å det fungerade faktiskt. En vecka senare hade jag en insättning på 900 kr på mitt konto.

Allt frid och fröjd. Men jag tycker fortfarande det är dåligt att de inte informerar tydligt om denna möjligheten på sin hemsida. Det var rena turen att jag hittade det. Klart man kunde ringt och fått samma information men då hade man väl fått sitta i telefonkö en hel förmiddag, å det har man inte alltid tid med.

Så har ni presentbiljetter hemma som ni haft svårt att utnyttja - är det bara att sätta igång nu.
Lycka till.

Kram Cathe


RSS 2.0